måndag 4 maj 2009

Tapetsering

Igår var ett par goda vänner till oss hemma och hjälpte oss att tapetsera. Förra året i februari fick vi en läcka i köket. Golvet var tvunget att bytas, så vi lade in ett ek-kök. När väl golvet var klart tyckte vi att nu så måste vi byta kök. Köket har varit klart sedan i februari i år. Så igår var det dags för tapetsering. Vi har valt att ha en fondtapet på en vägg och sedan vit, något strukturerad tapet på övriga väggar. Men vi hade lite otur för den vita tapeten tog slut.

Idag har vi varit på Backaplan och köpt lite till av den vita tapeten. Så imorgon kommer de och gör den sista tapetseringen som är kvar.

Förutom att de hjälpte oss med tapetseringen hade de även köpt ett par panelgardiner till oss. Idag har jag varit och köpt ett par gråa panelgardiner till de mönstrade som de köpt till oss.

Vad skulle vi gjort utan deras hjälp, vi hade aldrig orkat att tapetsera på egen hand. Jag får ta bilder på köket i övermorgon när allt ska vara klart.

2 kommentarer:

  1. Visst är det kul att få omgjort. Vilka vänner ni har, inte nog att de hjälper er, de köper gardiner också. Kan du skicka över dem hit också? :D
    Ska bli kul att få se resultatet.

    SvaraRadera
  2. Ja du ! Nöden har ingen lag,så man tager vad man haver....Ler !

    SvaraRadera