onsdag 17 februari 2010

Ytterligare en mössa

Nu har jag stickat ytterligare en mössa. Min lilla mamma har klippt sig i en fin igelkottsfrisyr. Det är den frisyren som hon passar bäst i. Men hon insåg att hon behövde en mössa nu när det inte finns något hår som skyddar. Därför fick jag snabbt sticka en mössa till henne.Jag har stickat en sådan mössa i rosa tidigare till Bambi. Men det verkar som om jag missat att skriva och ta kort på denna mössa. Mössan är lättstickad och dessutom rolig att sticka. Bambis mössa stickade jag i Eskimogarn. Men den fanns inte i svart som mamma ville ha. Mammas mössa är stickad i ett garn som heter Lowisa som jag köpte hos Hisingens hemslöjd.

Här kommer en länk till mössan hos Garnstudio

6 kommentarer:

 1. Det är ju den jag gjorde i höstas. Älskade verkligen den. Men jag blev av med den när jag var på lasarettet innan jul. Glömde den i ett skåp och när jag var nere o kollade igen var den borta, så nån går omkring i min hemstickade mössa nu.

  SvaraRadera
 2. Hej Rosenvante!

  Knepigt att du stickat en likadan mössa som jag valt. Synd att du blev av med den. Den är väldigt fin i vitt. Bambis mössa blev väldigt fin också. Hon fick en rosa mössa. Jag har haft tankar om att sticka en likadan till mig själv. Men just nu håller jag på med en dragspelsmössa till mig själv.

  Kram från Marie

  SvaraRadera
 3. Snygg, så skönt att se en annan mössa än os mössan

  SvaraRadera
 4. Tack för de orden. Det har blivit lite för mycket med OS-mössan. Jag tycker visserligen att den är fin men det är inte riktigt mina färger.

  SvaraRadera
 5. Jättehärlig mössa, den kanske man skulle sticka.Håller med de andra att det är roligt att se något annat än just OS mössan.

  SvaraRadera
 6. Tack Gittan! Mössan är härlig. Synd att jag inte stickade en till mig själv också. Men det får bli till nästa säsong. Jag håller fortfarande på med dragspelsmössan.

  SvaraRadera