lördag 26 december 2009

God fortsättning!

Jag hoppas att alla har haft en underbar jul och önskar er dessutom ett Gott Nytt År!

Julen firade vi hemma hos mig. Snurre och Bambi är hos oss under jul. Så de var här hemma och mina föräldrar samt min svägerska. Julklapparna blev klara i tid även om strumporna till mamma blev klara på själva julafton. Här kommer lite bilder på julklapparna. Men bilder på mammas strumpor glömde jag att ta.

Jag har testat att göra halsband som man påtar med hjälp av en påtdocka. Det var riktigt kul. Detta är en teknik som jag gjort någon gång förut. Jag tror det var i scouterna och av någon anledning skulle jag göra en snodd. Här kommer en bild på halsbanden.De två rosa halsbanden har jag gett till två små flickor som jag vet gillar rosa.
Mittenhalsbandet har min svägerska fått. Halsbandet med det blå hjärtat fick Bambi.

Min svägerska fick den röda bellan, ett halsband med rött smycke och ett par strumpor som är stickade i 4-trådigt Opalgarn.Mamma fick strumpor, vilka jag stickade i ett garn som heter Step och som innehåller Aloe Vera och Jojoba samt ett halsband.

Även om det var jätteroligt att Bambi och Snurre var hemma var det även en "jobbig" jul. Med lilla pappa som är sjuk och inte orkade vara med så länge. Men jag hade ordnat så att han kunde ligga och vila. Det är mycket jobbigt att veta att nästa jul är han inte i livet. Frågan är hur lång tid han har kvar. Han blir svagare för varje vecka som går.

Ja, det gäller att ta en dag i taget och glädjas för varje dag vi får tillsammans med honom.

5 kommentarer:

 1. Så mycket fint du har gjort, God fortsättning!

  SvaraRadera
 2. Oj, det var mycket nytt och så kul att du gör smycken också.
  Förstår din oro för din pappa. Det är så jobbigt att se sina nära och kära må dåligt och bli sämre och svagare dag för dag. En tröst i det hela är ju att ni fick den här julen tillsammans också. Ta en dag i taget och njut av den så länge det varar, det andra får du ta sen, för det springer inte bort. Prata och umgås så mycket du kan med honom nu medan ni kan och han orkar.
  Kram till dig

  SvaraRadera
 3. Hej Rosenvante!

  Du har helt rätt i det du skriver om min pappa. Det gäller att ta vara på varje stund med honom. Kram på dig också!

  SvaraRadera
 4. Ja det tycker jag oxå,ta tillvara på alla stunder ni kan få och prata och kramas,allt annat som måste göras går att göra sen....

  Jag är så tacksam för att jag han tacka min far för allt han gjort för mej och att jag älskade honom, innan han lämnade oss.

  Du har gjort så mycke fint Halsbanden är jättesnygga och dina Bellor är toppenfina.

  God fortsättning o Kram !

  SvaraRadera
 5. Hej Eva!

  Tack för din fina hälsning. Jag ska ta tillvara stunderna med honom och även försöka underlätta för min lilla mamma så att hon orkar. Kram och god fortsättning på det nya året.

  SvaraRadera